logo

Kualifikimi i edukatoreve të kopshteve Tiranë 2023

Kualifikimi teorik dhe praktik i edukatoreve të kopshteve të Tiranës: "Lojërat Lëvizore Argëtuese" 2023

ESSD 2023

BASHKOHUNI ME NE! #BEACTIVE #ALBANIA

ESSD 2022

BASHKOHUNI ME NE!

KROS TEYC 2022

KROS TEYC 2022 do të organizohet ditën e Shtunë, datë 25 Mars 2023, ora 10:00 - 12:00 tek Parku Kombetar i Liqenit Tiranë.

Sport #WithoutWaste

Projekti Sport #WithoutWaste është një partneritet shumëdisiplinor bashkëpunues që fokusohet midis 6 vendeve në rajonin e Ballkanit: Bullgari, Rumani, Hungari, Serbi, Shqipëri dhe Turqi.

GEM - GRASSROOTS EXCHANGE AND MOBILITY

GEM - Grassroots Exchange and Mobility

The MOVE Congress 2021 – Rebuild. Reconnect. Restart

The MOVE Congress 2021Rebuild. Reconnect. Restart

HEPAS - HEALTHY AND PHYSICALLY ACTIVE SCHOOLS IN EUROPE 

HEPAS Multiplier Event Albania  u organizua në Tiranë, datë 28 Tetor 2021, ora 10:30, tek Salla konferencë ‘Hotel Arbër’, Tiranë

TË SHËNDETSHËM ME SPORT, TË USHQYER ME ART

SË BASHKU, ANGAZHOJMË KOPSHTET NË LËVIZJE

SHKOLLA SI QENDËR KOMUNITARE “SABAHUDIN GABRANI”

Shkolla si qendër komunitare – “Sabahudin Gabrani”

LOJËRAT SPORTIVE BOTËRORE SPORTIVE SHKOLLORE ISF U15 2021

Lojërat Sportive Botërore Shkollore ISF U15

DITA PA ASHENSORË

Dita pa Ashensorë SHQIPËRIA Evente

ESSD 2021

BASHKOHUNI ME NE! #BEACTIVE #ALBANIA

ESSD 2020

BASHKOHUNI ME NE! Regjistroni shkollën tuaj në ESSD

ESSD 2019

Së bashku për një jetesë të shëndetshme

ESSD 2018

Të angazhojmë shkollat 'në lëvizje'

ESSD 2017

Dita u lidh zyrtarisht me Javën Evropiane të Sportit dhe me fushatën #BeActive

ISF 'StayActive Fushata'

Të jemi aktivë ndërsa qëndrojmë në shtëpi për shkak të COVID-19

Sabahudin Gabrani ESSD

Theksojmë rëndësinë e aktivitetitë fizik me sport dhe lojë

Western Balkan School Championship in Volleyball (Girls U-15)

Federata Shqiptare e Sportit Shkollor në bashkëpunim me Federatën e Sportit Shkollor të Maqedonisë Macedonian School Sport Federation mori pjesë në Kampionatin e 1rë Ballkanik Shkollor në Volejboll, Vajza U-15

Konferenca me Vendet e Rajonit të Ballkanit Perëndimor 

Vendet e Rajonit të Ballkanit Perëndimor Shqipëria, Serbia, Maqedonia, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina dhe Mali i Zi u mblodhën për të zhvilluar marrëdhëniet multilaterale ndërmjet federatave të vendeve përkatëse në fushën e EF dhe Sportit Shkollor dhe nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi.