Dita Europiane e Sportit Shkollor 2018
Dita Europiane e Sportit Shkollor 2018
02
02
02
02
02
02
02
02
02

FEDERATA SHQIPTARE E SPORTIT SHKOLLOR

Federata Shqiptare e Sportit Shkollor i bën thirrje të gjitha shkollave të Shqipërisë: #BeActive#Albania

Regjistroni sot shkollën tuaj për Ditën Evropiane të Sportit Shkollor (ESSD) në adresën www.essd.eu

Pjesëmarrja kërkon që shkolla juaj të jetë aktive në #BeActive për të paktën 120 minuta duke vrapuar, duke luajtur lojëra, duke kërcyer, duke kapërcyer litarin apo çfarë do lloj tjetër aktiviteti fizik.

Udhëzuesi klikoni këtu i jep mësuesve, administratorëve dhe studentëve të gjithë informacionin dhe burimin e nevojshëm për të organizuar Ditën Evropiane të Sportit Shkollor.

Përdoreni atë për t'u bashkuar me mbi 1.5 milion evropianë në #BeActive me shkollat e 20 shteteve.

Kjo "Ditë" mbështetet nga Komisioni Evropian dhe është pjesë e Javës Evropiane të Sportit, Fushata #BeActive.

Së bashku, të angazhojmë shkollat 'në lëvizje' dhe të frymëzojmë gjatë gjithë jetës shëndetin në mesin e të rinjve evropianë.


Regjistroni shkollën tuaj në essd.eu

Click

#BeActive për 120 min ose më shumë

Navigate

Raportoni eventin e shkolles

Update