logo

ESSD 2017

 Në 2017, Dita Evropiane e Sportit Shkollor u lidh zyrtarisht me Javën Evropiane të Sportit dhe me fushatën #BeActive.

Kliko Filmin ndërkombëtar promovues ESSD 2017

Regjistroni sot shkollën tuaj për Ditën Evropiane të Sportit Shkollor (Europian School Sport Day) Pjesëmarrja kërkon që shkolla juaj të jetë aktive për të paktën 120 minuta duke vrapuar, duke luajtur lojëra, duke kërcyer, duke kapërcyer litarin apo çfarë do lloj tjetër aktiviteti fizik. 

Dita u lidh zyrtarisht me Javën Evropiane të Sportit dhe me fushatën #BeActive