Konferenca Ndërkombëtare 'Se la scuola si mette a correre', 'La corsa di Miguel'

FSHSSH ka përfaqësuar Shqipërinë, në Konferencën Ndërkombëtare, “Se la scuola si mette a correre”, “La corsa di Miguel”, Romë

Kliko për të lexuar më shumë

Libri 'Edukimi Fizik, Loja dhe Shëndeti'

Kliko për të lexuar më shumë

Studimi i Treguesve dhe Indekseve Antropometrikë 

Kliko për të lexuar më shumë

Studimi i Treguesve Antropometrikë dhe Fizikë 

Kliko për të lexuar më shumë

Studimi shkencor 'Përgatitja fizike dhe performanca në detyrë e oficerëve të policisë së Shtetit'

Kliko për të lexuar më shumë

Përsosja e treguesve të forcës në bashkërendim me detyrat e tjera stërvitore për vrapimet e mesme dhe të gjata

Kliko për të lexuar më shumë

Libri ‘Standardet e cilësive teorike dhe fizike atletike për mësuesin e edukimit fizik’ 

Kliko për të lexuar më shumë