logo

ESSD 2019

 ESSD 2019

Së bashku për një jetesë të shëndetshme me hidratim dhe ushqim të shëndetshëm!

Bashkohu me ne!

Zakonet e të ngrënit dhe aktiviteti fizik krijohen që në fëmijëri, dhe kështu adresimi tyre në jetën e hershme mund të ketë ndikim të vërtetë tek fëmijët dhe familjet e tyre për të zhvilluar dhe mirëmbajtur mënyra të shëndetshme jetese.

ESSD Udhëzues i të ushqyerit shëndetësorjep ide mbi aktivitetet argëtuese dhe tërheqëse me fëmijët për të ndjekur 3 rregulla të thjeshta ushqimore:
1.    Konsumoni më shumë perime dhe fruta, idealisht në çdo vakt
2.    Zgjidhni fruta dhe perime të freskëta, sezonale dhe lokale
3.    Pini shumë ujë

Kliko: FSHSSH Thirrje ESSD 2019

Kliko: Foto Albania ESSD 2019

Kliko: Filmin promovues ndërkombëtar ESSD 2019 intervista

Kliko: Rezultatet ESSD 2019

 

Së bashku për një jetesë të shëndetshme