ESSD 2020

BASHKOHUNI ME NE! Regjistroni shkollën tuaj në ESSD

Read more

ESSD 2019

Së bashku për një jetesë të shëndetshme

Read more

ESSD 2018

Të angazhojmë shkollat 'në lëvizje'

Read more

ESSD 2017

Dita u lidh zyrtarisht me Javën Evropiane të Sportit dhe me fushatën #BeActive

Read more

ISF 'StayActive Campaign'

Të jemi aktivë ndërsa qëndrojmë në shtëpi për shkak të COVID-19

Read more

Sabahudin Gabrani ESSD

Theksojmë rëndësinë e aktivitetitë fizik me sport dhe lojë

Read more

Western Balkan School Championship in Volleyball (Girls U-15)

Read more

Konferenca me Vendet e Rajonit të Ballkanit Perëndimor 

Read more