ESSD 2019

ESSD 2019

Së bashku për një jetesë të shëndetshme me hidratim dhe ushqim të shëndetshëm!

BASHKOHUNI ME NE.png !

Zakonet e të ngrënit dhe aktiviteti fizik krijohen që në fëmijëri, dhe kështu adresimi tyre në jetën e hershme mund të ketë ndikim të vërtetë tek fëmijët dhe familjet e tyre për të zhvilluar dhe mirëmbajtur mënyra të shëndetshme jetese.

Udhëzuesi ushqimit shëndetshëm ESSD jep ide mbi aktivitetet argëtuese dhe tërheqëse me fëmijët për të ndjekur 3 rregulla të thjeshta ushqimore:
1.    Konsumoni më shumë perime dhe fruta, idealisht në çdo vakt
2.    Zgjidhni fruta dhe perime të freskëta, sezonale dhe lokale
3.    Pini shumë ujë

Kliko  FSHSSH Thirrja ESSD 2019

Kliko Foto Albania ESSD 2019

Kliko Filmin promovues ndërkombëtar me intervistat ESSD 2019

Kliko  Rezultatet ESSD 2019

 

Së bashku për një jetesë të shëndetshme