/images/slider/03.jpg

Programi

Programi i Federatës Shqiptare të Sportit Shkollor

Autorët:

 • Z. Vladimir Rada, President i Federatës Shqiptare të Sportit Shkollor
 • Prof. Asoc. Dr. Rauf Dimraj, President Nderi i Federatës Shqiptare të Sportit Shkollor
 • Z. Dhimitraq Shoni, President i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Gjirokastër
 • Z. Viron Bezhani, President i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar
 • Z. Dr. Isuf Saliçe, President i Shoqatës të përfitimit Fizik
 • Arjola Byzyka,DAR Tiranë
 • Dr. Jonida Cungu, Universiteti "Aleksander Xhuvani" Elbasan
 • Viktor Gjoni, Sekretar i Pergjithshëm (Provizor) Federates Shqiptare te Sportit Shkollor
 • Z. Blendi Hoxholli, President i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Elbasan
 • Z. Adrian Dedja, President i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Durrës
 • Znj. Mimoza Shtjefni, President i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Lezhë
 • Z. Arian Kostani, President i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Korçë
 • Z. Dhimitraq Shoni, President i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Gjirokastër
 • Erjon Xhafa, President i Shoqatës te Edukimit Fizik te Sportit Shkollor, Tiranë
 • Elton Ceca, Sekretar i Shoqatës të Edukimit Fizik dhe Sportit Shkollor, Tiranë

Bashkëpunëtorë Shkencorë të programit:

 • Prof. Dr. Agron Cuka, Rektor i Universitetit të Sporteve Tiranë
 • Prof. Dr. Albert Karriqi, Qendra Kërkimore Shkencore UST
 • Prof. Dr. Dhimitraq Skënderi, Universiteti Sporteve, Tiranë
 • Prof. Asoc. Dr. Fatbardha Kovaçi, Universiteti Sporteve, Tiranë
 • Prof. Asoc. Dr. Roland Çerepi, Universiteti "Aleksander Xhuvani" Elbasan
 • Prof. Asoc. Dr. Leonidha Toska
 • Dr. Stavri Bello, Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar
 • Dr. Genti Xhelilaj, Spitali Pediatrik, Tiranë

Përgjegjës dhe koordinator i programit dhe përgjegjës komunikimi:

 • Xheni Dimraj