Western Balkan School Championship in Volleyball (Girls U-15)

Federata Shqiptare e Sportit Shkollor në bashkëpunim me Federatën e Sportit Shkollor të Maqedonisë Macedonian School Sport Federation mori pjesë në Kampionatin e 1rë Ballkanik Shkollor në Volejboll, Vajza U-15, Western Balkan School Championship in Volleyball (Girls U-15) në Shkup, Maqedoni nga data 7 deri më 10 qershor 2018. 
Falenderojmë Zoran Popovski, për kujdesin e organizimit të Kampionatit dhe programin argëtues e kuturor për të gjithë Ekipin nga Shqipëria. 

Gjatë Kampionatit ishte prezent dhe Jan Coolen, Sekretar i Përgjithshëm i Federatës Ndërkombëtare të Sportit Shkollor, International School Sport Federation.