ESSD 2017

Dita u lidh zyrtarisht me Javën Evropiane të Sportit dhe me fushatën #BeActive

Kliko për të lexuar më shumë

ESSD 2018

Të angazhojmë shkollat 'në lëvizje'

Kliko për të lexuar më shumë

ESSD 2019

Së bashku për një jetesë të shëndetshme

Kliko për të lexuar më shumë

ESSD 2020

BASHKOHUNI ME NE! Regjistroni shkollën tuaj në ESSD

Kliko për të lexuar më shumë

ISF 'StayActive Campaign'

Të jemi aktivë ndërsa qëndrojmë në shtëpi për shkak të COVID-19

Kliko për të lexuar më shumë

Sabahudin Gabrani ESSD

Theksojmë rëndësinë e aktivitetitë fizik me sport dhe lojë

Kliko për të lexuar më shumë

Western Balkan School Championship in Volleyball (Girls U-15)

Kliko për të lexuar më shumë

Konferenca me Vendet e Rajonit të Ballkanit Perëndimor 

Kliko për të lexuar më shumë